www.RO:GF.ro

Comunity sa:mp
 
AcasaAcasa  PortalPortal  CalendarCalendar  GalerieGalerie  FAQFAQ  CautareCautare  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiţi | 
 

 [Regulament]Leaderi

In jos 
AutorMesaj
DLagar
WebMaster
WebMaster
avatar

Mesaje : 14
Puncte : 35
Reputatie : 0
Data de inscriere : 11/04/2014
Varsta : 20
Localizare : Braila

MesajSubiect: [Regulament]Leaderi   Vin Apr 11, 2014 2:10 am

Regulamentul liderilor1. Nu aveţi voie să faceţi DeathMatch în SafeZone.
2. Event-urile sunt permise in timp ce un razboi este in desfasurare.
3. Nu mai demiteţi membrii dacă vor să iasa din facţiune, aşteptaţi să faca prima oara cerere de demisie.
4. Level-ul de recrutare este următorul: Facţiuni paşnice (level 2), Mafii (level 3), Departamente (level 3).
5. Pentru a oferi rank 5 trebuie ca acel membru să aiba minim o săptămână în facţiune, iar pentru rank 6 două saptămâni, dar acel membru trebuie să treaca prin toate rank-urile, nu aveţi voie să îi daţi direct.
6. Nu aveţi voie să faceţi DeathMatch în safe-zone. (CNN LS, BANCA LS, GSLS, Primarie, Spawn Civil, LSPD, Gunoi, Fermă, Truck. Nici dm-ul în preaşma HQ-urilor nu este permis, dar HQ-urile nu sunt locaţii safe-zone, sunt Spawn Zone.
7. Sunteţi obligaţi să daţi teste înainte de a intra cineva în facţiune, dacă a intrat în facțiune deja îl considerați membru. Cine nu dă teste în facţiune va primi lider 0. Nu contează cum îl cheamă voi daţi teste ca să il cunoaşteti mult mai bine.
8. Dacă un membru nu vrea să vă asculte prima oara îl atenţionaţi, dupa FWarn, iar la sfârşit îl demiteţi cu FPunish.
9. Limbajul vulgar asupra liderului se pedepeseste prima oara cu FWarn, next demis cu FPunish.
10. Membrii nu au voie să îşi facă post intre ei, pentru acest lucru se da FWarn.
11. Dacă cineva a facut o plângere la „Raporteaza un membru" trebuie să aştepte răspunsul (dovada), în caz că mai face un post in plus, plangerea se va anula.
12. Poliţiştii trebuie să someze jucătorii de minim 3 ori.
13. Cine este prins că dă rank 4 sau 5 unui membru pentru a da /war în acel moment şi dupa îl scoate va primi lider 0 fara avertismente + FPunish 100.
14. Perioada minimă ca lider este de 2 săptămăni, în caz că renunţaţi mai devreme veţi primi FPunish 100.
15. Daca un membru al facţiunii a primit FWarn, nu aveţi voie decat sa ii scoateti acel FWarn decât dupa o săptămână.
16. Aveţi voie să aveţi 10 membrii in Mafii + liderul, Departamente 8 membrii + liderul, iar Facţiuni paşnice 6 membrii + liderul.
17. Orice modificare a regulamentulului sau a comenzii /fare, amenzi noi ş.a.m.d., nu o faceţi fără acordul unui Owner.
18. Ca şi lideri trebuie să fiţi un exemplu pentru facţiunea voastră, cine nu face acest lucru va primi avertisment la lider.
19. Dacă un player a intrat la voi în facţiune şi tot astăzi aveţi şedintă, nu aveti voie să îi dati rank up, trebuie să aibă minim o săptămâna în facţiune, în caz contrar veţi primi avertisment la lider. În caz că un player a primit FWarn acum doua zile, iar astăzi este şedinta, nu aveţi voie să îi scoateţi FWarn-ul. Trebuie să treacă minim o saptămână de la primirea acestuia pentru a-l scoate.
20. Mafiile au voie să se omoare decât în Zona de War, în caz că se vor omorâ pe autostradă şi alte zone vor fi sancţonati.
21. Liderii sunt obligaţi să aibă /timestamp pornit pentru a vedea dovada, in caz că nu aveţi /timestamp pornit veţi primi avertisment prima oara la lider, iar dupa aceea veţi fi demişi.
22. Pe blacklist vor fi trecuţi doar civilii nu şi membrii facţiuniilor. În caz că un civil doreste să intre în facţiunea dumneavoastră şi se afla pe blacklist îi spuneţi prima oară să platească.
23. Nu aveţi voie să jucaţi pe alte servere, în caz că sunteţi prinşi veţi primi lider 0.
24. Cine renunţă la lider nu va mai avea o a doua şansa.
25. Testerii în facţiuni trebuie să aibă minim rank 4+. Puteţi avea 2 testeri.
26. Dacă un membru de rank 1 acumulează 2 FactionWarn il scoateţi cu FPunish.
27. Dacă faceţi abuse veţi primi warn up în cel mai bun caz, în cazurile grave veti ajunge la ban. Exemple de abuzuri: /fall la tonomat sau /stopanim, /(w)hisper pe un admin/asistent care sta cu /spec, drive by cu deagle ş.a.m.d.
28. Dacă un player primeşte ban pentru CBUG intrati pe RPG si ii dati si un FactionWarn.
29. În cazul mafiilor aveţi voie să vă omorâţi 5 minute dupa terminarea war-ului.
30. Este interzis să faceţi Drive by ( Shot / Calcat ). DB-ul este permis doar de pe locul de pasager pe o masină cu armele automate ak47 / m4a1 / mp5. DB-ul este interzis ca şofer sau pe un pieton. În cazul facţiuniilor paşnice DB-ul este strict interzis.
31. Dacă sunteţi inactivi pe o perioadă mai mare de 5 zile trebuie să faceţi cerere de invoire si sa va alegeți un inlocuitor, altfel veţi primi lider 0 FPunish 100/30 daca nu aveti 2 săptămăni. Inactivitate se poate numi şi dacă stai doar o oră sau două în joc.
32. Nu aveţi voie să ameninţaţi pe cineva de exemplu să îi spuneţi „post". Acest lucru se va sancţiona.
33. Salariile trebuie să fie de minim 50.000$ pe rank, dacă daţi mai mult este strict problema voastră. Acestea se acorda odată pe săptămână.
34. Dacă doriţi să scoateţi pe cineva din facţiune, însă acesta nu intră pe server, accesaţi site-ul RPG. De asemenea, de acolo puteţi da rank-up, rank-down sau FWarns.
35. Dacă aţi obţinut funcţia de lider pe SA:MP, trebuie să trimiteți P.M. ( Private Message ) pe forum unui Owner și Administrator, ca să vii se acorde funcţia de RPG Leader pe forum.
36. Ședinţa trebuie anunţată cu minim doua zile înainte de a se face, în caz contrar avertisment la lider.
37. Nu aveţi voie să daţi unui membru rank 3, chiar dacă acesta are două săptămâni zile. Dacă el are rank 1, trebuie să îi daţi rank 2, iar dupa o săptămână să îi dati rank 3. Daca are o săptămână aveţi voie să îi daţi decat rank 2. Rank-urile le veţi da în ordine, iar în caz că a primit DownGrade, trebuie să aştepte din nou numărul de zile scris pe forum ca să primească rank up. Cine nu respectă acest lucru va primi avertisment la lider.
38. Puteţi avea câti rank 1, 2, 3 și 4 doriţi, iar 2 rank 5, și unul 6. Aceştia trebuie să aiba doar minimul de zile necesare în facţiune pentru a obtine acest rank.
39. Este strict interzis schimbul de membrii.
40. Dacă un jucător are vechime o lună în facţiune nu aveţi voie să îi daţi rank de la rank 1, rank 5. Sunteţi obligaţi ca atunci când a făcut numarul de zile necesare să îi daţi rank up, cine nu face acest lucru va primi avertisment la lider.
41. Un membru al unei facţiuni trebuie să stea minim două săptămâni în aceasta pentru a iesi fara FPunish.
42. Pentru schimbul de lidere, ambii lideri trebuie sa aiba minim două luni de când au primit funcţia.
43. Inactivitatea de minim 3 zile sau mai mare a membrilor neanunţată va duce la demiterea membru-ului cu FPunish din facţiune. În cazul în care membrul are două săptămâni în facţiune sau mai mult şi este inactiv, îl demiteţi fară FPunish.
44. Membrii facţiuniilor care au primit ban pe motivele s0beit, joypad, aim, afaceri ilegale, reclama vor fi scoşi automat de lideri cu FPunish din facţiuni.
45. Mafioţii nu au voie să atace din afara teritoritoriului şi nici să fie atacaţi. Dacă un membru atacă din afara teritoriului de WAR va primi FWarn, iar dacă un lider atacă va primi avertisment la lider.
46. Dacă ai rank 1 într-o facţiune ai dreptul doar la o cerere de inactivitate, iar aceasta să nu depăşească numărul de trei zile. În caz că esti inactiv mai mult de trei zile cerererea de inactivitate îti va fi respinsă. În caz că faci mai multe cereri de inactivitate la rank 1 acestea îţi vor fi respinse.
47. Dacă un jucător este inactiv pe o perioadă mai mare de două zile, liderul este obligat să-i dea un FWarn, acest lucru se aplică doar în cazul în care acesta nu are cerere de învoire, iar dacă acesta acumlează 3 zile de inactivitate va fi demis cu FPunish sau dacă intră pentru a nu lua FPunish şi după iar e inactiv 2 zile, nu îi mai acordaţi încă o dată FWarn pentru chestia asta pentru că este la a doua abatere, ci îl demiteţi cu FPunish. Liderul este obligat să facă o poză cum că jucătorul respectiv nu a mai intrat de două zile în caz că liderul va primi plângere pentru FWarn-ul respectiv. În caz că jucătorul respectiv deţine rank 1 în factiune liderul este obligat să-l dea afară la 2/3 FWarn-uri cu FPunish deoarece este în perioada de teste şi nu a trecut testul propriu zis.
48. Fiecare lider este obligat sa posteze fiecare FW acordat membrilor. Cine nu va posta, primeste un avertisment la lider.

49. De acum aveţi voie să daţi /invite pentru a da teste cu cineva, cele teoretice şi cele practice cu deagle şi ak47, iar dacă trec mai mult de 30 minute de la primirea /invite-ului a jucătorului, acel jucător este considerat deja membru, deci aveţi la dispoziţie 30 minute maxim să daţi teste cu jucătorul, iar dacă pică îl demiteţi fără FPunish cu motivul picare teste si specificaţi unde a picat la cele practice / teoretice. În caz că a picat testele are voie să reaplice în aceeaşi facţiune după minim 3 zile.Un lider / sublider este obligat să dea minim 10 întrebări teoretice la început, dar poate da teste cu un jucător şi la rank mai mare, cum ar fi o a doua testare în caz că aveţi dubii, iar dacă pică atunci după ce a acumulat o vechime, îl demiteti cu FPunish, asta înseamnă că a fost ajutat la teste şi nu încurajăm trişorii.

Comenzi:

/leaderhelp - comenzile liderilor
/factionhelp - informaţiile facţiunii
/lc - chatul liderilor
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://rpg-zone.forumotion.com
 
[Regulament]Leaderi
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.RO:GF.ro :: GF:RPG-Zone :: Cerere Leader-
Mergi direct la: